Αδεδυ / Tag Adedy Xrimaonline Gr : Κινητοποιήσεις της αδεδυ, του παμε και των πρωτοβάθμιων σωματείων.

Αδεδυ / Tag Adedy Xrimaonline Gr : Κινητοποιήσεις της αδεδυ, του παμε και των πρωτοβάθμιων σωματείων.. Σε ισχύ βρίσκονται ήδη τα μέτρα της τροχαίας για το κέντρο της αθήνας λόγω των απεργιακών. Οι απειλές και η «τρομοκρατία» στους εργαζόμενους, που δηλώνουν ότι θα απέχουν από τις εφορευτικές επιτροπές και τις εκλογές με ηλεκτρονική ψηφοφορία δεν θα περάσουν. Την στήριξη των πανεκπαιδευτικών συλλαλητηρίων, στις 10 φεβερουαρίου, ημέρα ψήφισης του εκπαιδευτικού νομοσχεδίου στην βουλήέκανε γνωστή η αδεδευ με ανακοίνωσή της. Η αδεδυ ανακοίνωσε το απόγευμα της δευτέρας τη μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής της 24ωρης απεργίας κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου χατζηδάκη. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία.στην ανακοίνωση το σωματείο.

Κινητοποιήσεις της αδεδυ, του παμε και των πρωτοβάθμιων σωματείων. Εορτασμός της εργατικής πρωτομαγιάς την πέμπτη 6 μαΐου με 24ωρη απεργία. Η ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων είχε αρχικά ορίσει. Μετάθεση της ημερομηνίας της 24ωρης απεργίας για τις 10 ιουνίου. Τριτοβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση των δημοσίων υπαλλήλων της ελλάδας.

Apergia Shmera Gia Elegktes Ypa Kai Adedy Ti 8a Ginei Me Ta Mmm
Apergia Shmera Gia Elegktes Ypa Kai Adedy Ti 8a Ginei Me Ta Mmm from cdn1.img.sputniknews.gr
Αρχικά, η αδεδυ αρχικά προκήρυξε απεργία για τις 3 ιουνίου, όμως, μετά την απόφαση των άλλων δύο συνδικαλιστικών οργάνων, μετέθεσε την απεργία για τις 3 ιουνίου. Αδεδυ,adedy.αναζητήστε τις δημοσιεύσεις του www.naftemporiki.gr που σας ενδιαφέρουν. Τη μετάθεση της ημερομηνίας της 24ωρης απεργίας για τις 10 ιουνίου, ώστε να συμπέσει με εκείνη τηςγσεε και του εργατικού κέντρου, γνωστοποίησε η αδεδυ. Η ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων είχε αρχικά ορίσει. Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας την πέμπτη, 3 ιουνίου 2021, αποφάσισε το γενικό συμβούλιο της αδεδυ στη χθεσινή συνεδρίασή του, αντιδρώντας στην. Η αδεδυ, όπως και η γσεε, είναι οι τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα αντίστοιχα. 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 3 ιουνίου. Η αδεδυ αντιδρά στον νόμο για τα εργασιακά.

Τι συζήτησε ο υπουργός εσωτερικών με το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσίων υπαλλήλων.

Εορτασμός της εργατικής πρωτομαγιάς την πέμπτη 6 μαΐου με 24ωρη απεργία. Απάντηση στην ανακοίνωση της αδεδυ που αφορούσε το συνέδριο της γενικής συνομοσπονδίας εργατών ελλάδας (γσεε) δίνει η συνομοσπονδία, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «το 37ο συνέδριο της γσεε είναι δημοκρατικό. Η αδεδυ ιδρύθηκε τον μάιο του 1926 ως συνομοσπονδία δημοσίων υπαλλήλων ελλάδος η δραστηριότητα της οποίας ανεστάλη κατά τη διάρκεια του καθεστώτος μεταξά και επανιδρύθηκε τον δεκέμβριο του 1947 ως αδεδυ. Η ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων είχε αρχικά ορίσει. Να αναγνωριστεί η λοίμωξη κορωνοϊού ως επαγγελματική ασθένεια 21 δεκ 2020 16:19 ελλαδα Η αδεδυ, όπως και η γσεε, είναι οι τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα αντίστοιχα. Τη μετάθεση της ημερομηνίας της 24ωρης απεργίας για τις 10 ιουνίου γνωστοποίησε η αδεδυ. Αδεδυ,adedy.αναζητήστε τις δημοσιεύσεις του www.naftemporiki.gr που σας ενδιαφέρουν. Κινητοποιήσεις της αδεδυ, του παμε και των πρωτοβάθμιων σωματείων. Τι συζήτησε ο υπουργός εσωτερικών με το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσίων υπαλλήλων. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία.στην ανακοίνωση το σωματείο. Δευτέρα, 31 μαΐου 2021, 19:28. Οι απειλές και η «τρομοκρατία» στους εργαζόμενους, που δηλώνουν ότι θα απέχουν από τις εφορευτικές επιτροπές και τις εκλογές με ηλεκτρονική ψηφοφορία δεν θα περάσουν.

Όπως σημειώνει η αδεδυ η στάση εργασίας που είχε προκηρυχθεί για την συγκεκριμένη ημέρα μετατρέπεται σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της ν.δ. Δευτέρα, 31 μαΐου 2021, 19:28. Τα μέλη της αδεδυ αποτελούν οι υπάλληλοι των υπηρεσιών του δημοσίου. Η αδεδυ, όπως και η γσεε, είναι οι τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα αντίστοιχα. Η αδεδυ ανακοίνωσε το απόγευμα της δευτέρας τη μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής της 24ωρης απεργίας κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου χατζηδάκη.

S6v9iifg1tpgkm
S6v9iifg1tpgkm from cdn.cnngreece.gr
Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας την πέμπτη, 3 ιουνίου 2021, αποφάσισε το γενικό συμβούλιο της αδεδυ στη χθεσινή συνεδρίασή του, αντιδρώντας στην. Αποχή από την ηλεκτρονική ψηφοφορία για τους αιρετούς δημοσίου. Την στήριξη των πανεκπαιδευτικών συλλαλητηρίων, στις 10 φεβερουαρίου, ημέρα ψήφισης του εκπαιδευτικού νομοσχεδίου στην βουλήέκανε γνωστή η αδεδευ με ανακοίνωσή της. Απάντηση στην ανακοίνωση της αδεδυ που αφορούσε το συνέδριο της γενικής συνομοσπονδίας εργατών ελλάδας (γσεε) δίνει η συνομοσπονδία, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «το 37ο συνέδριο της γσεε είναι δημοκρατικό. Αρχικά, η αδεδυ αρχικά προκήρυξε απεργία για τις 3 ιουνίου, όμως, μετά την απόφαση των άλλων δύο συνδικαλιστικών οργάνων, μετέθεσε την απεργία για τις 3 ιουνίου. Οφείλουν να λειτουργούν με σοβαρότητα, να παράγουν. Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης την πέμπτη, 3 ιουνίου 2021, αποφάσισε το γενικό συμβούλιο της αδεδυ στη χθεσινή. Την κήρυξη νέας 24ωρης απεργίας στις 16 ιουνίου 2021 ανακοίνωσε η αδεδυ αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Τα μέλη της αδεδυ αποτελούν οι υπάλληλοι των υπηρεσιών του δημοσίου.

Μετάθεση της ημερομηνίας της 24ωρης απεργίας για τις 10 ιουνίου. «το νομοσχέδιο αποδομεί το υφιστάμενο, εδώ και δεκαετίες, πλαίσιο που διέπει το ατομικό και συλλογικό εργατικό δίκαιο» ανέφερε εκ μέρους της αδεδυ ο δημήτρης μπράτης κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου. Ανακοινωση προσκληση μελών αθλητικου τομεα 7.10.20; Τα μέλη της αδεδυ αποτελούν οι υπάλληλοι των υπηρεσιών του δημοσίου. Η αδεδυ, όπως και η γσεε, είναι οι τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα αντίστοιχα. Εικοσιτετράωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς, την πέμπτη, 6 μαΐου 2021, προκηρύσσει η…. Οι απειλές και η «τρομοκρατία» στους εργαζόμενους, που δηλώνουν ότι θα απέχουν από τις εφορευτικές επιτροπές και τις εκλογές με ηλεκτρονική ψηφοφορία δεν θα περάσουν. Η αδεδυ ιδρύθηκε τον μάιο του 1926 ως συνομοσπονδία δημοσίων υπαλλήλων ελλάδος η δραστηριότητα της οποίας ανεστάλη κατά τη διάρκεια του καθεστώτος μεταξά και επανιδρύθηκε τον δεκέμβριο του 1947 ως αδεδυ. Απάντηση στην ανακοίνωση της αδεδυ που αφορούσε το συνέδριο της γενικής συνομοσπονδίας εργατών ελλάδας (γσεε) δίνει η συνομοσπονδία, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «το 37ο συνέδριο της γσεε είναι δημοκρατικό. Αίτηση συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου α.δ.ε.δ.υ. Όπως αναφέρει η αδεδυ σε ανακοίνωσή της, το εν λόγω νομοσχέδιο, «μεταξύ άλλων, καταργεί το 8ωρο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και φαλκιδεύει το δικαίωμα στην απεργία, καταργεί το σεπε και την αργία της κυριακής, αυξάνει τις. Η ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων είχε αρχικά ορίσει. Η αδεδυ ανακοίνωσε το απόγευμα της δευτέρας τη μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής της 24ωρης απεργίας κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου χατζηδάκη.

Οι απειλές και η «τρομοκρατία» στους εργαζόμενους, που δηλώνουν ότι θα απέχουν από τις εφορευτικές επιτροπές και τις εκλογές με ηλεκτρονική ψηφοφορία δεν θα περάσουν. Όπως σημειώνει η αδεδυ η στάση εργασίας που είχε προκηρυχθεί για την συγκεκριμένη ημέρα μετατρέπεται σε 24ωρη απεργία «για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της ν.δ. Τη μετάθεση της ημερομηνίας της 24ωρης απεργίας για τις 10 ιουνίου, ώστε να συμπέσει με εκείνη τηςγσεε και του εργατικού κέντρου, γνωστοποίησε η αδεδυ. Δευτέρα, 31 μαΐου 2021, 19:28. Οφείλουν να λειτουργούν με σοβαρότητα, να παράγουν.

Syllalhthrio Adedy Oxi Sthn Katarghsh Toy 8wroy Brontofwna3an Oi Ergazomenoi Pic Eaek
Syllalhthrio Adedy Oxi Sthn Katarghsh Toy 8wroy Brontofwna3an Oi Ergazomenoi Pic Eaek from arkiorg.files.wordpress.com
※ σήμερα γσεε και αδεδυ προχωρούν σε τετράωρη στάση εργασίας, από τις 11 έως τις 3 το απόγευμα, για να. Αδεδυ,adedy.αναζητήστε τις δημοσιεύσεις του www.naftemporiki.gr που σας ενδιαφέρουν. Η αδεδυ ανακοίνωσε το απόγευμα της δευτέρας τη μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής της 24ωρης απεργίας κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου χατζηδάκη. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία.στην ανακοίνωση το σωματείο. Αποχή από την ηλεκτρονική ψηφοφορία για τους αιρετούς δημοσίου. Τι συζήτησε ο υπουργός εσωτερικών με το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσίων υπαλλήλων. Σε ισχύ βρίσκονται ήδη τα μέτρα της τροχαίας για το κέντρο της αθήνας λόγω των απεργιακών. Η αδεδυ, όπως και η γσεε, είναι οι τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα αντίστοιχα.

Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία.στην ανακοίνωση το σωματείο.

Να αναγνωριστεί η λοίμωξη κορωνοϊού ως επαγγελματική ασθένεια 21 δεκ 2020 16:19 ελλαδα Οι απειλές και η «τρομοκρατία» στους εργαζόμενους, που δηλώνουν ότι θα απέχουν από τις εφορευτικές επιτροπές και τις εκλογές με ηλεκτρονική ψηφοφορία δεν θα περάσουν. Η αδεδυ, όπως και η γσεε, είναι οι τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα αντίστοιχα. Δευτέρα, 31 μαΐου 2021, 19:28. «το νομοσχέδιο αποδομεί το υφιστάμενο, εδώ και δεκαετίες, πλαίσιο που διέπει το ατομικό και συλλογικό εργατικό δίκαιο» ανέφερε εκ μέρους της αδεδυ ο δημήτρης μπράτης κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου. Ανακοίνωση για την συγκέντρωση του αθλητικού τομέα αδεδυ; Όπως αναφέρει η αδεδυ σε ανακοίνωσή της, το εν λόγω νομοσχέδιο, «μεταξύ άλλων, καταργεί το 8ωρο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και φαλκιδεύει το δικαίωμα στην απεργία, καταργεί το σεπε και την αργία της κυριακής, αυξάνει τις. Τη μετάθεση της ημερομηνίας της 24ωρης απεργίας για τις 10 ιουνίου, ώστε να συμπέσει με εκείνη τηςγσεε και του εργατικού κέντρου, γνωστοποίησε η αδεδυ. Η ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων είχε αρχικά ορίσει. Η αδεδυ αντιδρά στον νόμο για τα εργασιακά. Σε ισχύ βρίσκονται ήδη τα μέτρα της τροχαίας για το κέντρο της αθήνας λόγω των απεργιακών. Απάντηση στην ανακοίνωση της αδεδυ που αφορούσε το συνέδριο της γενικής συνομοσπονδίας εργατών ελλάδας (γσεε) δίνει η συνομοσπονδία, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «το 37ο συνέδριο της γσεε είναι δημοκρατικό. Αίτηση συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου α.δ.ε.δ.υ.

0 Response to "Αδεδυ / Tag Adedy Xrimaonline Gr : Κινητοποιήσεις της αδεδυ, του παμε και των πρωτοβάθμιων σωματείων."

Post a Comment